Ve dnech 9.-15.9. SLEVA 20% na všechny stavebnice Connetix. Na novinku Connetix Silnice a Rampy a křižovatky platí sleva 10% už teď a až do 15.9. Na stavebnice ve slevě nelze uplatnit "slevu 150 Kč na první nákup" ani žádný jiný slevový kód.

Tipy, jak zabavit děti na cestách

Přinášíme vám tipy na cestování s dětmi. Jaké doklady potřebují děti do zahraničí, co mít vždy po ruce a tipy na hračky a hry na zábavu do auta, do letadla, které děti zabaví a všichni si tak užijete příjemnou cestu. 

1. Cestujete s dětmi do zahraničí?

Pokud cestujete do zahraničí, zkontrolujte si doklady, zkontrolujte platnost cestovních pasů. Myslete na to, že i nejmenší děti potřebují při cestování do zahraničí cestovní pas nebo občanský průkaz

2. Co mít při cestování s dětmi vždy při ruce?

a) dostatek svačinek (malé porce  - ovoce, křupky, kapsičky..) a dostatek pití

b) základní hygienické potřeby (gel na ruce, papírové kapesníčky, vlhčené antibakteriální ubrousky)

c) náhradní oblečení

d) dezinfekce, náplasti

e) pinzeta na klíšťata, dezinfekce Jodisol

f) pokrývka hlavy

3. Tipy na hračky a hry vhodné na cestování s dětmi

Jako zábava na cestování PRO NEJMENŠÍ DĚTI  se nejvíce hodí interaktivní hračky a knížky. Ideální jsou zvukové knížky, kontrastní knížkyknížky s pohyblivými prvky a  říkanky, měkké, šustivé nebo cinkavé drobnosti do ručičky . Hračky a knížečky střídejte, dětskou pozornost tak určitě alespoň na chvíli zaujmete.

 

.
.
.
.


PRO DĚTI OD 2 LET
jsou ideální vodní omalovánky v různých formátech a barevných provedeních, přemístitelné znovupoužitelné samolepky pro holky i klukyšroubovací zvířátka, nejrůznější  provlékačky

 

.
.
.
.


PRO DĚTI OD 3 LET
jsou vhodné nejrůznější samolepkové sešity a sešity s úkoly, magnetické knihy, smazatelná tabulka nebo mazací tablet vhodný pro psaní a kreslení.

 

.
.
.
.


DĚTI 4-6 LET
jistě zabaví tematicky laděné Mamolíny a Slizy (slizáčci) od Mámy v rejži. Zábavné jsou také sešity s úkoly a samolepkami, karetní hry nebo dalekohled

 

.
.
.
.


Pokud jste si nevybrali z uvedené nabídky, můžete kouknout do samostatné kategorie ZÁBAVA NA CESTY,  kde je produktů mnohem více.