SVAČINOVÉ BOXY A LAHVE B.BOX

Novinkou jsou svačinové boxy, lahve a termosky australské firmy b.box

Dvě maminky na cestách, spousta dětí a chuť vymyslet a realizovat něco nového - tak vznikla australská značka b.box!

Veselé barvy, lehké odolné materiály a nápadité provedení budete na lahvích a svačinových boxech od b.box milovat Také určitě oceníte nezávadnost produktů a vysokou kvalitu. V naší nabídce najdete různé druhy svačinových boxů (malý, střední a velký). 

Malý svačinový box - využijete pro nejmenší dětičky, ideálně na lehkou svačinku. Jednoduše ho zabalíte do kabelky nebo malého batůžku. Díky flexibilnímu víčku na jedné straně můžete do krabičky vložit celý kus ovoce (např. jablko) a do druhé třeba i jogurt nebo pyré (nikoliv tekutiny). Má dvě oddělené přihrádky.

.
.
.
.

 

Střední svačinový box -  zabalíte nespočet různých druhů svačinek nebo celý oběd. Najdete zde oddělení pro ovoce, zeleninu nebo na čtvrtky nakrájený toast. Naprosto jedinečné zpracování víčka krabičky s flexibilním silikonovým těsněním umožní vložit do krabičky celé jablko! Díky silikonovému těsnění můžete do  menších oddělení dát i jogurt nebo dip (nikoli tekutiny). Jedna z vnitřních "přepážek" je vyjímatelná a nastavitelná, takže si tento svačinový box nastavíte přesně podle sebe. Do krabičky se vejde například i wrap nebo banán.

.
.
.
.

Velký svačinový box - do tohoto svačinového boxu už dáte třeba půl krajíce chleba nebo sendvič, pod pohyblivým sendvičovým víčkem je ukrytý chladivý polštářek, který udrží tuto dobrotu déle čerstvou. Pokud pohyblivé víčko odstraníte, máte rázem dostatečně velký prostor pro těstoviny nebo salát. Do boxu dáte dokonce i celé jablko! Silikonové těsnění pak umožní skladovat v menších odděleních ovoce nebo jogurt (nikoli tekutiny). Jedna z vnitřních "přepážek" má vyjímatelný posuvný rozdělovač, takže si box nastavíte podle svých potřeb. Do krabičky se vejde i wrap nebo banán.

.
.
.
.

 

Vaše děti i vy určitě každý den potřebujte lahev na pití. Od firmy b.box u nás najdete tyto druhy: 

Lahev na pití s brčkem 450 ml - lahev má ergonomický tvar a tak dobře padne do malých ručiček.  Silikonové brčko dovolí pít z lahvičky i při mírném naklonění a víčko má držátko pro snadné nošení nebo zavěšení na batoh, kočárek apod. Lahvička se po snadném zmáčknutí "tlačítka" lehce otevře. Spodní brčko lahvičky je pevné. Savička (horní část brčka) je cca 5 mm od konce opatřena "ventilkem", který zabraňuje samovolnému vytékání tekutiny, ale lahvička není výrobcem deklarována jako netekoucí. Při pití je třeba brčko lehce sevřít mezi jazykem a patrem nebo rty a pak už jen sát, jako z klasického brčka.

.
.
.

Sport lahev na pití 450 ml nebo 600 ml ergonomická lahvička s poutkem a silikonovým pítkem! Pítko lahvičky stačí jen zmáčknout mezi rty a lehce sát. Víčko lahvičky je opatřené tlačítkem, po zmáčknutí se víčko snadno odklopí. Lahvička, pokud je zavřená, je netekoucíFlexibilní silikonové držátko je pro děti skvělé, ať už nesou lahvičku do školy nebo na trénink. Lahvička je vyrobena z Tritanu™, je tedy lehká a odolná.

.
.
.
.

 

Termoska na pití s brčkem 350 ml - Dvouplášťová termoska z nerezové oceli udrží tekutiny studené až 8 hodin a teplé až 6 hodin. Silikonové brčko dovolí vypít z termosky i tu poslední kapku a víčko má držátko pro snadné nošení nebo zavěšení na batoh, kočárek apod. Termoska se po snadném zmáčknutí "tlačítka" lehce otevře. Víčko termosky je vytvořeno tak, aby voda z termosky samovolně nevytékala. Nicméně termoska není výrobcem deklarována jako netekoucí. Brčko v termosce je rovné a kolmé ke dnu termosky.

.
.
.
.

Termoska na pití SPORT 500 ml - ideální pro větší děti a dospělé. Dvouplášťová termoska z nerezové oceli s měkkou silikonovou savičkou udrží tekutiny studené až 15 hodin a teplé až 8 hodin. Víčko termosky v zavřeném stavu zajistí, že je lahev nepropustná.  Pro otevření stačí stisknout tlačítko.  Silikonová rukojeť umožňuje dětem lahev snadno nosit a vytahovat ze školních a sportovních tašek.

Zkombinujte si svačinový box, lahev na pití a termosku ve stejném designu.

.
.
.
.

 

Údržba: Produkty před prvním i po každém použití rozdělte na jednotlivé komponenty a umyjte ve vodě s přípravkem na mytí nádobí. Pečlivě opláchněte a osušte. Doporučujeme mýt v ruce jemným prostředkem na nádobí. Pro čištění savičky doporučujeme použít Sadu kartáčků na čištění. Lze mýt v horním koši myčky. Savičky doporučujeme měnit každých 3-6 měsíců nebo dle potřeby.

UPOZORNĚNÍ: Nepoužívejte s kyselými tekutinami, může dojít ke korozi. Některé tekutiny mohou způsobit zabarvení produktu. Toto nemá vliv na funkčnost produktu a není důvodem k reklamaci. Do termosky nepatří z bezpečnostních důvodů vařící/horké a perlivé nápoje. Vždy zkontrolujte teplotu nápoje před podáním dítěti! Není vhodné pro děti mladší 3 let. Nepatří do mrazničky ani mikrovlnné trouby.