Existuje netekoucí dětský hrneček?

Netekoucí dětské hrnečky jsou skvělým pomocníkem, pokud chcete naučit děti pít bez věčného polití.

V naší nabídce najdete 3 druhy hrnečků pro děti již od 4 měsíců. Vše od známé australské firmy b.box. U všech hrnečků platí, že jsou vyrobené bez použití BPA, BPS, ftalátů a PVC.

Je vaše děťátko připravené odložit kojeneckou lahev? Pak zkuste Hrneček s pítkem vhodný pro děti již od 4 měsíců. Má ergonomicky tvarovanou silikonou savičku . Na víčku hrnečku je kryt, který je připevněný. Chrání tak savičku před znečištěním. Jednoduché ergonomické úchyty na hrnečku a snadné odklopení víčka podporují samostatnost vašeho dítěte.

Do myčky: ANO (pouze horní koš)

Do mikrovlnné trouby: ANO (pouze základna hrnečku)

Vhodný i pro teplé nápoje: ANO

.
.
.
.

Dalším oblíbeným hrnečkem je Hrneček s brčkem vhodný pro děti od 6 měsíců. Tento dětský hrneček je ideální volbou při přechodu od kojení nebo z kojenecké lahve na první hrneček a následně pití ze šálku nebo skleničky. Pití z tohoto hrnečku je hračka - stačí vložit brčko do úst, lehce zmáčknou rty nebo mezi patro a jazyk a pak už jen sát.

Do myčky: ANO (pouze horní koš)

Do mikrovlnné trouby: ANO (pouze základna hrnečku bez víčka s ocelovým těžítkem)

Vhodný i pro teplé nápoje: ANO

.
.
.
.

 

Dokonalým hrnečkem je 360° netekoucí učící hrneček. Využít jej můžete pro děti od 6 měsíců. Hrneček dovoluje dětem nápoj z hrnečku jen usrkávat, ale hlavně učit se pít díky unikátnímu měkkému silikonovému okraji po celém okraji hrnečku. Čím pevněji dítě přitlačí rty k okraji, tím více tekutiny poteče. 

Do myčky: ANO (pouze horní koš)

Do mikrovlnné trouby: NE 

Vhodný i pro teplé nápoje: ANO

.
.
.
.

 

Hledáte také talířek vhodný od prvních příkrmů až po samostatné krmení pro vaše dětičky? Pak koukněte na Dělený talířek s přísavkou 2v1. Talířek je navržen tak, aby rostl s vaším dítětem. Talířek zůstane na svém místě díky silné protiskluzové silikonové přísavce. Aby se talířek přichytil ke stolu, jednoduše přimáčknete střed talířku a když je talíř prázdný, stačí zatáhnout za záložku pro uvolnění. Díky odnímatelné dělící části má talířek multifunkční využití a nabízí tak nekonečné možnosti servírování oblíbených pokrmů.

.
.
.
.