Blíží se 1. červen, DEN, KTERÝ PATŘÍ DĚTEM

Hlavní myšlenkou Dne dětí je právo na spokojený život v milující rodině a bezpečí, ať všechny děti mají šťastné dětství, ať netrpí hladem a žízní a ať mají domov a dobré rodiče.

Zkusme si najít čas na rodinu a na naše děti. Čas strávený s dětmi je to nejcennější.

OSLAVTE TENTO DEN SPOLEČNĚ

Přinášíme vám tipy , které zaručí, že vaše ratolesti na tento den jen tak nezapomenou! Není potřeba kupovat drahé dárky, stačí malá drobnost, která obohatí váš společně strávený čas.


Slevu můžete využít do středy 30.5. Platí na vše kromě výprodeje a produktů Mámy v rejži.

 

Vydejte se s dětmi na výlet, na procházku, do lesa, objevovat krásy přírody...

Udělejte jim procházku či výlet zajímavější. Určitě budou nadšené, když  budou prohlížet  okolí pomocí dalekohledu , zkoumat broučky pomocí lupy,  hledat stopy zvířat... Prohlédněte, co by se vašim dětem mohlo líbit v kategorii PRO MALÉ DOBRODRUHY.

.
.
.
.


Pokud vyrazíte na výlet, pojedete vláčkem, autem, autobusem, připravte dětem zábavu, ať se nenudí.


Co třeba cestovní sada (modelína a slizáček), znovupoužitelné samolepky nebo malování modou? Vše se vejde do batůžku. Pro inspiraci koukněte do kategorie ZÁBAVA NA CESTY

.
.
.
.
Oslava, dětská párty…?? To děti milují.

Připravte dětem zajímavý odpolední program, který je určitě zabaví. Co třeba kreslit barevnými křídami, hrát kuželky, vybarvit si házecí rakety, shazovat plechovky…Pro větší inspiraci koukněte do kategorie HRAČKY NA VEN

.
.
.
.

A co třeba zažít spoustu zábavy při společné karetní nebo společenské hře?

A pokud navíc karty a hry mají oblíbené motivy jako třeba dinosauři nebo jednorožci , děti budou určitě nadšené. Výběr karet a společenských her najdete ZDE.

.
.
.
.

Oslavit Den dětí můžete třeba i společným tvořením.

Překvapte děti výtvarnými potřebami, tričkem na vybarvení. Z naší bohaté nabídky TVOŘENÍ určitě naleznete vhodný kousek pro vaše dítě.
.
.
.
.

Darujte dětem knížku, užijte si společný čas při kouzelné aktivitě jako je čtení.

Těm menším ji přečtěte, starší mohou číst chvilku vám.  Krásné kousky najdete  ZDE.

.
.
.
.